Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Snowboardster Dekker verovert zilver bij Europa Cup

Snowboardster Dekker verovert zilver bij Europa Cup

EK en WK

Cheer!

RACINES - Michelle Dekker heeft zondag bij de Europa Cup parallelslalom in het Italiaanse Racines zilver gepakt. De 21-jarige Nederlandse moest in de finale buigen voor de Oostenrijkse Juritz Jemina.

Deel dit artikel op social media

Dekker plaatste zich als negende in de kwalificaties, maar knokte zich naar de finale. "De tijden zaten in de kwalificatieronde dicht bij elkaar, dat maakte het spannend. In de finale tegen de Oostenrijkse maakte ik helaas een klein foutje, waardoor ik mijn snelheid verloor. Ik had niet meer genoeg tijd om dit in de afdaling te compenseren. Hierdoor kon ze het van me winnen, dat was jammer", keek ze terug.

Zaterdag kwam Dekker ook in actie bij de Europa Cup parallelslalom. Toen werd ze echter gediskwalificeerd na een valpartij. Dekker start komende week op het NK snowboard in het Zwitserse Laax.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Michelle aan!