Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nuis pakt ook wereldbeker op 1500 m

Nuis pakt ook wereldbeker op 1500 m

Cheer!

Kjeld Nuis heeft zondag bij de wereldbekerfinale in Stavanger het beste schaatsseizoen uit zijn loopbaan een passend slot gegeven. De 27-jarige Zuid-Hollander veroverde ook de wereldbeker op de 1500 meter. Hij schreef met een tijd van 1.45,00 met grote overmacht de afsluitende race op zijn naam.

Deel dit artikel op social media

Zijn Russische tegenstander Denis Joeskov, de leider in het wereldbekerklassement, reed de vierde tijd: 1.46,63. Daardoor moest de onttroonde titelhouder de wereldbeker aan de excellerende Nederlander laten.

Nuis verzekerde zich zaterdag al van de wereldbeker op de 1000 meter.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kjeld aan!