Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Gesink met Boom naar Tirreno - Adriatico

Gesink met Boom naar Tirreno - Adriatico

Cheer!

LIDO DI CAMAIORE - Robert Gesink start woensdag voor Team LottoNL-Jumbo in de Tirreno - Adriatico. Hij wordt onder meer vergezeld van zijn ploeggenoot Primoz Roglic, die vorige maand de Volta ao Algarve won. Gesink werd in 2011 tweede in de Italiaanse rittenkoers, achter de Australiër Cadel Evans.

Deel dit artikel op social media

Naast Roglic en Gesink start ook Lars Boom. De klassiekerrenner zou aanvankelijk zondag meedoen in Parijs - Nice, maar krijgt na zijn val in de Omloop een aantal dagen extra rust.

De Tirreno - Adriatico start op woensdag met een ploegentijdrit over 22 kilometer. In de laatste rit rijden de renners een individuele tijdrit over 10 kilometer. De koninginnenrit is de vijfde etappe, met een finish op de Terminillo.

Dylan Groenewegen

In Parijs - Nice start wel Dylan Groenewegen namens LottoNL-Jumbo. Hij wordt omringd door zijn bekende 'sprinttrein'. Ook Steven Kruijswijk start in de Franse etappekoers, met zijn vaste helper Stef Clement. Kruijswijk is in voorbereiding op de Giro.

De Franse WorldTour-koers bestaat uit acht etappes en werd vorig jaar gewonnen door Geraint Thomas.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robert, Lars en Dylan aan!