Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

'Froome gunt me de kans op eigen succes'

'Froome gunt me de kans op eigen succes'

Cheer!

AMSTERDAM - Wat zijn de plannen van Wout Poels in het komende wielerseizoen?

Deel dit artikel op social media

"In tegenstelling tot de vorige twee jaar, rijd ik voor het grootste deel een ander programma dan Chris Froome. Dat heb ik bewust bij de ploegleiding gevraagd, omdat ik dan meer voor mijn eigen kansen kan gaan. En Chris en ik zijn inmiddels goed genoeg op elkaar ingespeeld, om in de Tour de France tot een optimale samenwerking te komen."

"Hoewel ik graag de Giro d’Italia had gereden voor een klassement, begrijp ik dat dat niet handig is met het oog op de Tour. Dat is jammer, maar gelukkig kan ik in veel andere koersen dus wel als kopman van start gaan. In de klassiekers hoop ik, na mijn zege van vorig jaar in Luik-Bastenaken-Luik, opnieuw mee te strijden voor overwinningen."

"Chris gunt me de kans op eigen succes van harte. Hij weet natuurlijk ook wel dat wanneer ik een goed voorjaar draai, dat ik met een lekkerder gevoel de Tour in ga. En eerlijk is eerlijk, als ik zelf in die periode sterk presteer, maakt dat het voor mij weer gemakkelijker om te knechten."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Wout aan!