Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dumoulin: 'Dat was echt super langzaam!'

Dumoulin: 'Dat was echt super langzaam!'

Cheer!

SAN BENEDETTO DEL TRONTO - Tom Dumoulin had vanwege zijn toegenomen focus op het klimwerk wel rekening gehouden met een minder resultaat in de afsluitende tijdrit van de Tirreno-Adriatico, maar de dertiende plaats viel hem uiteindelijk nog  behoorlijk tegen.

Deel dit artikel op social media

"Dat was echt super langzaam! Wat een teleurstellende tijdrit. Hier moeten we van leren. Het moet de volgende keer beter", aldus de Nederlands kampioen in een eerste reactie op Twitter.

Dumoulin gaf in San Benedetto del Tronto 23 seconden toe op winnaar Rohan Dennis van BMC. Door zijn dertiende plek zakte hij van de vijfde naar de zesde positie in het algemeen klassement.

De 26-jarige Limburger focust zich dit jaar op een goed klassement in de Giro d'Italia. Hij heeft zijn aantal tijdritkilometer tijdens trainingen naar beneden bijgesteld, terwijl hij meer is gaan klimmen.

 

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Tom aan!