Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Gerwen: 'Je weet het nooit met Lewis'

Van Gerwen: 'Je weet het nooit met Lewis'

Cheer!

LONDEN - Wereldkampioen Michael van Gerwen is tot nu toe ongeslagen in de Premier League, maar waakt ervoor Adrian Lewis, zijn tegenstander van donderdagavond, te onderschatten.

Deel dit artikel op social media

"We spelen altijd goede wedstrijden tegen elkaar, maar hij is niet echt in vorm. Ik moet daar mijn voordeel mee doen. Ik denk dat hij iets meer met zijn talent kan doen, want hij is één van de beste spelers," aldus Van Gerwen op de website van dartsbond PDC. 

Van Gerwen: "Hij is niet in de beste vorm van zijn leven, maar je weet het nooit met hem. Hij kan de boel in één keer omdraaien, daarom moet je voorbereid zijn op een goede Lewis waarvan het lastig winnen is."

Van Gerwen is met  hil Taylor en James Wade  na drie speelronden gedeeld koploper in de Premier League. Lewis staat zevende met twee punten.

Programma vierde ronde Premier League

Dave Chisnall v Jelle Klaasen
Michael van Gerwen v Adrian Lewis
Gary Anderson v James Wade
Phil Taylor v Kim Huybrechts
Raymond van Barneveld v Peter Wright

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!