Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ticketverkoop PyeongChang 2018 bij ATPI Sports Events

Ticketverkoop PyeongChang 2018 bij ATPI Sports Events

EK en WK

Cheer!

SCHIPHOL RIJK - ATPI Sports Events is Official Ticket & Travel Partner van NOC*NSF voor de Olympische en Paralympische Spelen. Naast geheel verzorgde reizen naar PyeongChang in 2018, kun je bij ATPI Sports Events ook terecht voor de losse elementen: vluchten, accommodatie en entreekaarten. 

Deel dit artikel op social media

Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang en 14 februari gaat de webshop bij ATPI open.

Je kunt nu alvast een kijkje nemen op www.atpi.com/olympischespelen. Via die site kan je je ook aanmelden de Olympische nieuwsbrief van ATPI Sports Events om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!