Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Paralympische selectie neemt niet deel aan WK Baanwielrennen

Paralympische selectie neemt niet deel aan WK Baanwielrennen

Cheer!

NIEUWEGEIN - De paralympische baanselectie neemt in het eerste weekend van maart niet deel aan de wereldkampioenschappen baanwielrennen in Los Angeles (Verenigde Staten).

Deel dit artikel op social media

Na de succesvolle Paralympische Spelen van afgelopen september waren er deze winter geen UCI Wereldbeker wedstrijden voor de paralympische sporters. Door het ontbreken van deze wedstrijden is de focus van de paralympische baanselectie verlegd naar het wegseizoen.

Bondscoach Eelke van der Wal: “Door het ontbreken van een goed wedstrijdprogramma is er geen focus op het baanseizoen geweest, waardoor de beslissing is genomen om geen selectie af te vaardigen. Sporttechnisch is de focus op de volgende Olympische cyclus richting Tokyo 2020 met als 1e stop het WK Weg Pietermaritzburg in Zuid-Afrika eind augustus dit jaar.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!