Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nummerdor-Flier uitgeschakeld bij debuut als beachvolleybalster

Nummerdor-Flier uitgeschakeld bij debuut als beachvolleybalster

Cheer!

FORT LAUDERDALE - Het eerste optreden van Manon Nummerdor-Flier en Marleen van Iersel als koppel in de World Tour van het beachvolleybal is geëindigd in de groepsfase.

Deel dit artikel op social media

Hoewel het Nederlandse duo wel de kwalificaties doorstond in het Amerikaanse Fort Lauderdale, was er geen succes in het hoofdtoernooi. Nummerdor-Flier en Van Iersel verloren drie groepswedstrijden en zijn uitgeschakeld.

Voor Nummerdor-Flier was het haar debuut op de World Tour. Ze was jarenlang actief in de zaal. De veelvoudig international beëindigde na de geboorte van haar dochter deze loopbaan en besloot zich samen met Van Iersel op het beachvolleybal te gaan richten.

Het duo boog donderdag voor achtereenvolgens Barbara/Fernanda uit Brazilië (0-2) en Anniina Parkkinen/Taru Lahti uit Finland (1-2).

De twee andere Nederlandse vrouwenkoppels in Fort Lauderdale slaagden er wel in de eerste ronde van de knock-outfase te bereiken. Joy Stubbe/Jolien Sinnema en Sophie van Gestel/Madelein Meppelink komen vrijdag weer in actie.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Manon en Marleen aan!