Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Cheryl Maas achtste op slopestyle in Quebec

Cheryl Maas achtste op slopestyle in Quebec

EK en WK

Cheer!

QUEBEC - Freestyle snowboardster Cheryl Maas is bij de World Cup-finale in Quebec op het onderdeel slopestyle als achtste geëindigd.

Deel dit artikel op social media

Maas eindigde een dag eerder nog net naast de medailles - vierde - op de World Cup big air in Quebec.

Op slopestyle kon ze die prestatie niet verbeteren. In beide runs ging de snowboardvedette onderuit. “In de eerste run viel ik bij de tweede schans, omdat ik te veel snelheid had. De tweede run ging ik daardoor iets langzamer, maar dat bleek weer te rustig, waardoor ik bij de eerste schans viel. Dat is jammer, want in de trainingen lukte het wel en de omstandigheden waren goed", aldus Maas.

De Amerikaanse Julia Marino eiste de overwinning op.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Cheryl aan!