Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten op gedeelde 32e plaats na eerste dag in Sun City

Luiten op gedeelde 32e plaats na eerste dag in Sun City

Cheer!

SUN CITY - Golfer Joost Luiten is donderdag matig begonnen aan de Nedbank Golf Challenge in Zuid-Afrika. Op de banen van de Gary Player Country Club in Sun City kwam de Nederlander tot een ronde van 74 slagen, twee boven par.

Deel dit artikel op social media

Daarmee deelt hij de 32e plaats. Luiten kwam, tot twee birdies, maar stelde daar vier bogeys tegenover. Een drietal golfers heeft de leiding in het met 7 miljoen dollar gedoteerde toernooi.

De Chileen Felipe Aguilar, de Zuid-Koreaan Wang Jeunghun en de Engelsman Ross Fisher staan bovenaan met ieder 68 slagen. Voor de winnaar ligt in het gokparadijs nabij Johannesburg 1,1 miljoen dollar klaar, ruim 900.000 euro.

Opvallend was het optreden van de Duitser Martin Kaymer. De tweevoudig majorwinnaar staat na de eerste dag laatste met liefst 81 slagen, negen boven par.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!