Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zwemtrainer Truijens gaat in Denemarken aan de slag

Zwemtrainer Truijens gaat in Denemarken aan de slag

Coaching

Cheer!

KOPENHAGEN - Zwemtrainer Martin Truijens gaat in Denemarken aan de slag. De 38-jarige Truijens treedt per 1 januari in dienst bij de Deense zwembond, waar hij hoofdtrainer wordt van het nationale trainingscentrum in Kopenhagen.

Deel dit artikel op social media

De voormalige coach van onder anderen Sebastiaan Verschuren en Inge Dekker werkte eerder twaalf jaar in dezelfde functie in Amsterdam.

Truijens stopte vorige week met training geven in de hoofdstad, omdat hij gesprekken voerde met potentiële nieuwe werkgevers. Eerder was al duidelijk geworden dat de zwemtrainer de KNZB in december zou verlaten.

Truijens wilde al in september, kort na de tegenvallende Olympische Spelen, duidelijkheid over zijn toekomst. De bond is echter nog bezig met een evaluatie van Rio en kon die gewenste duidelijkheid niet geven. Truijens besloot daarop zijn contract niet te verlengen.

Maandag bleek dat zijn toekomst in Denemarken ligt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Martin aan!