Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hu Melek in halve finale te sterk voor Li Jie

Hu Melek in halve finale te sterk voor Li Jie

Cheer!

De halve finale was het eindstation voor Li Jie op het EK tafeltennis in Boedapest. De Turkse Hu Melek was in vier korte games duidelijk te sterk: 5-11, 3-11 3-11 6-11. 

Deel dit artikel op social media

Jie zat geen moment in de wedstrijd en zag dat Hu Melek geduldig en krachtig alle verdedigende ballen van de Nederlandse terug bracht. Met veel kracht wist de Turkse haar slagen goed te plaatsen waardoor Li Jie maar lastig grip kreeg op de bal. In de vierde game lukte het Li Jie om het spel van haar tegenstander wat meer te ontregelen, maar dat was niet voldoende om een game te pakken, waardoor Jie na het zilver van het vorige EK dit keer met brons naar huis ging.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jie aan!