Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vier finaleplaatsen zwemploeg

Vier finaleplaatsen zwemploeg

Cheer!

RIO DE JANEIRO – Op de vierde dag van het paralympische zwemtoernooi in Rio de Janeiro hebben zich vier zwemmers gekwalificeerd voor de finales.

Deel dit artikel op social media

Lisa Kruger, de gouden medaillewinnares van de 100 meter schoolslag SB9, liet in de series van de 200 meter wisselslag de derde tijd klokken. Ook Chantalle Zijderveld verschijnt vanavond aan de start van de  finale op dat nummer, met de vijfde tijd in de heats.

De ochtend sessie leverde verder finaleplaatsen op voor Marlou van der Kulk (200 meter vrije slag S14) en voor Olivier van de Voort, op de 200 meter wisselslag S10.  Beiden gaan als vierde de eindstrijd in. Bas Takken en Duncan van Haaren redden het op de 200 wissel niet, ze eindigden respectievelijk als negende en tiende.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Lisa, Marlou, Olivier, Bas, Duncan en Chantalle aan!