Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Geef Paralympic TeamNL een warm Welkom Thuis

Geef Paralympic TeamNL een warm Welkom Thuis

Paralympisch

Cheer!

ARNHEM - Op dinsdagmiddag 20 september wordt Paralympic TeamNL gehuldigd tijdens het Welkom Thuis feest in TivoliVredenburg in Utrecht. Samen met supporters, familie en vrienden van Paralympic TeamNL gaan we hen eren en waarderen voor hun prestaties. Jij kunt hierbij aanwezig zijn!

Deel dit artikel op social media

Dat de huldiging van Paralympic TeamNL plaatsvindt in Utrecht is niet zonder reden. De stad is dit jaar host city van van de Nationale Sportweek, die dit jaar voor de dertiende keer plaatsvindt, van 17 tot en met 25 september. De huldiging past helemaal in de Nationale Sportweek, waarin het plezier van sporten en bewegen centraal staat.

Paralympic TeamNL arriveert in de loop van dinsdagmiddag 20 september in Utrecht. Ruim voordat de Paralympische delegatie arriveert start een show vol entertainment met natuurlijk als hoogtepunt de huldiging van Paralympic TeamNL. Naast vrienden, vrienden en genodigden zijn er zo'n 250 extra plaatsen voor fans die Paralympic TeamNL welkom thuis willen heten. Wees er dus op tijd bij.

Tickets kosten 5 euro kun je bestellen via de website van Tivoli/Vredenburg.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!