Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Volleybalsters verslaan Rusland bij oefenduel in Rio

Volleybalsters verslaan Rusland bij oefenduel in Rio

RoadToRio

Cheer!

RIO - De Nederlandse volleybalsters hebben in de nacht van maandagavond (lokale tijd) in Rio de Janeiro in een oefenduel nipt gewonnen van Rusland. Beide ploegen bereiden zich voor op de Olympische Spelen in de Braziliaanse stad.

Deel dit artikel op social media

Oranje was met 16-25, 25-19, 25-19, 23-25 en 16-14 te sterk voor de Russinnen. Vorige maand tijdens de wedstrijd om de derde plaats bij de World Grand Prix Finals in Bangkok wist de ploeg van bondscoach Giovanni Guidetti eveneens met 3-2 te winnen van Rusland.

Op de Spelen in Oranje ingedeeld in Groep B met de VS, China, Italië, Puerto Rico en Servië. Zaterdag is China de eerste tegenstander.  

Rusland zit in Groep A. De beste vier teams uit de twee poules plaatsen zich voor de kwartfinales.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Yvon, Lonneke, Laura, Quinta, Judith, Anne, Femke, Maret, Giovanni, Celeste, Debby, Myrthe en Robin aan!