Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Verschuren soepel naar halve finales 200 vrij

Verschuren soepel naar halve finales 200 vrij

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Zwemmer Sebastiaan Verschuren heeft zich zondag op overtuigende wijze geplaatst voor de halve finales van de 200 meter vrije slag op de Olympische Spelen. De Europees kampioen op dit nummer zwom in een soepele stijl naar 1.46,32, de achtste tijd in de series.

Deel dit artikel op social media

Verschuren komt zondagavond terug voor de halve finales, waarin hij een plek in de eindstrijd wil bemachtigen.De Chinees Sun Yang was in dezelfde serie als Verschuren de beste van het hele veld (1.45,75). De Duitse wereldrecordhouder Paul Biedermann zat daar met 1.45,78 net achter.

Dion Dreesens redde het niet. Hij klokte met 1.47,76 de 28e tijd en werd uitgeschakeld. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sebastiaan aan!