Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

TeamNL social: veel bewondering voor Dafne en andere helden

TeamNL social: veel bewondering voor Dafne en andere helden

Rio 2016

Cheer!

Ondanks dat ze geen goud won, was er op social media veel bewondering voor Dafne Schippers. En ook Joyce Sombroek, Ellen Hoog, Nouchka Fontijn en Churandy Martina waren een held van de dag. Dit en meer.

Deel dit artikel op social media

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!