Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Paralympic TeamNL Rio 2016 bekend

Paralympic TeamNL Rio 2016 bekend

Rio 2016

Cheer!

ARNHEM - De definitieve samenstelling van Paralympic TeamNL is bekend. Nederland gaat in Rio met 126 sporters deelnemen in veertien takken van sport. Bekijk hieronder een aantal relevante gegevens over het team. 

Deel dit artikel op social media

Bekijk hier de volledige lijst van sporters, met erachter de tak van sport en woonplaats. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!