Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ook Haase in eerste ronde onderuit in Rio

Ook Haase in eerste ronde onderuit in Rio

Cheer!

RIO DE JANEIRO - In navolging van Kiki Bertens is ook tennisser Robin Haase uitgeschakeld in de eerste ronde van het olympisch enkelspel in Rio de Janeiro. De 29-jarige Hagenaar was zondag niet opgewassen tegen de twee jaar jongere Portugees Joao Sousa, de nummer 36 van de wereldranglijst.

Deel dit artikel op social media

RIO DE JANEIRO (ANP) - In navolging van Kiki Bertens is ook tennisser Robin Haase uitgeschakeld in de eerste ronde van het olympisch enkelspel in Rio de Janeiro. De 29-jarige Hagenaar was zondag niet opgewassen tegen de twee jaar jongere Portugees Joao Sousa, de nummer 36 van de wereldranglijst. Hij verloor in twee sets: 1-6 5-7. Bertens moest zaterdag haar meerdere erkennen in de Italiaanse Sara Errani.Haase komt later op zondag met Jean-Julien Rojer nog in actie in de eerste ronde van het dubbelspel. De Nederlanders moeten het opnemen tegen de Spaanse topspeler Rafael Nadal en diens landgenoot Marc Lopez. - 46695247

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!