Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Mark Rutte te gast in Studio TeamNL

Mark Rutte te gast in Studio TeamNL

Cheer!

Minister-president Mark Rutte over zijn rotsvaste vertrouwen in de Nederlandse sporters en over de kans dat de Spelen ooit nog naar Nederland komen. Oud-Olympiër Floris Evers over de kansen van de hockeyheren.

Deel dit artikel op social media

...

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!