Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Marit, Sharon, Ferry en Epke bij Studio TeamNL

Marit, Sharon, Ferry en Epke bij Studio TeamNL

Rio 2016

Cheer!

Een gouden tafel in Studio TeamNL, met drie winnaars van goud in Rio: Marit Bouwmeester, Sharon van Rouwendaal en Ferry Weertman. Ook Epke Zonderland, winnaar van goud in Londen, schuift aan. De uitzending is z.s.m. te bekijken.

Deel dit artikel op social media

...

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marit, Sharon, Ferry en Epke aan!