Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Laura Smulders valt in finale BMX

Laura Smulders valt in finale BMX

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Laura Smulders heeft vrijdag bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro haar succes van Londen 2012 (brons) niet kunnen herhalen. Smulders kwam in de laatste bocht, in vierde positie, ten val.

Deel dit artikel op social media

Titelverdedigster Mariana Pajón pakte opnieuw het goud, voor de Amerikaanse Alise Post en de Venozolaanse Stefany Hernandez.Pajón was ook de regerend wereldkampioene. Smulders was ontroostbaar.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Laura aan!