Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeyers geven zege weg in openingsduel

Hockeyers geven zege weg in openingsduel

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO (ANP) - De Nederlandse hockeyers zijn het olympisch toernooi zaterdag teleurstellend begonnen. Oranje gaf in de eerste groepswedstrijd tegen Argentinië de zege in het vierde kwart weg en mocht uiteindelijk nog blij zijn met het gelijkspel: 3-3.

Deel dit artikel op social media

De ploeg van bondscoach Max Caldas stond een kwartier voor tijd comfortabel met 3-1 voor door doelpunten van Jeroen Hertzberger, Mink van der Weerden (strafcorner) en Seve van Ass. Lucas Villa scoorde vlak voor rust tegen.

Doordat Nederland naliet verder afstand te nemen - kansen genoeg - konden de Argentijnen verrassend terugkomen. Vila en Matias Paredes herstelde het evenwicht. Van Ass voorkwam vlak voor tijd zelfs een enorme deceptie door de bal van de doellijn te halen. - 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Valentin, Robbert, Sander, Seve, Mink, Bob, Jeroen, Mirco, Rogier, Billy, Glenn, Robert, Sander, Jorrit, Hidde, Jaap en Max aan!