Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Drama voor Van Rouwendaal op 400 vrij

Drama voor Van Rouwendaal op 400 vrij

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Voor zwemster Sharon van Rouwendaal is de 400 meter vrije slag bij de Olympische Spelen uitgelopen op een drama. De nummer twee van het laatste WK in Kazan kon het tempo in haar serie geen moment volgen en tikte slechts als zevende aan, in 4.11,44.

Deel dit artikel op social media

Daardoor ontbreekt Van Rouwendaal zondagavond in de olympische finale.De 22-jarige zwemster bleef ruim 8 seconden boven haar persoonlijk record. Vorig jaar pakte ze met 4.03,02 zilver op de 400 vrij bij de WK in Rusland. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sharon aan!