Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens onderuit in Rio

Bertens onderuit in Rio

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Kiki Bertens heeft zaterdag van haar olympisch debuut geen feestje kunnen maken. De Nederlandse toptennisster moest in het Olympisch Park van Rio de Janeiro in de eerste ronde haar meerdere erkennen in de Italiaanse Sara Errani.

Deel dit artikel op social media

De 24-jarige Bertens ging in de Braziliaanse hitte in drie loodzware sets ten onder: 6-4 4-6 3-6.Voor Bertens was het haar vijfde nederlaag op rij tegen Errani, de nummer 25 van de wereldranglijst. De blikvanger van Oranje, die op de mondiale ladder momenteel de 23e plek inneemt, won nog nooit van de 29-jarige Italiaanse. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!