Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bekkering en Duetz verbeteren zich iets

Bekkering en Duetz verbeteren zich iets

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO (ANP) - Annemiek Bekkering en Annette Duetz zijn op de slotdag van het olympisch zeiltoernooi nog iets opgeschoven in de eindrangschikking van de 49er FX.

Deel dit artikel op social media

Het Nederlandse duo, dat geen zicht meer had op een podiumplek, finishte donderdag in de medalrace als zesde. Daardoor werden ze overall zevende.

De Braziliaanse favorieten Martine Grael en Kahena Kunze veroverden tot groot enthousiasme van hun fans de titel. Ze wonnen de beslissende wedstrijd vóór hun Nieuw-Zeelandse rivalen Alex Maloney en Molly Meech. Het brons was voor het Deense koppel Jena Hansen/Katja Steen Salskov-Iversen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Annette en Annemiek aan!