Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Verstappen net niet de snelste bij derde vrije training GP Hongarije

Verstappen net niet de snelste bij derde vrije training GP Hongarije

Cheer!

BOEDAPEST - Max Verstappen heeft zaterdag de tweede tijd geklokt tijdens de derde vrije training voor de Grand Prix van Hongarije. De snelste tijd was van Nico Rosberg, die slechts 0,002 seconde sneller was dan de Nederlander.

Deel dit artikel op social media

De Duitser van Mercedes reed 1.20.261 en Verstappen klokte 1.20,263. Daniel Ricciardo, teamgenoot van Verstappen bij Red Bull, zette de derde tijd neer 1.20,726. Lewis Hamilton (Mercedes) volgde met 1.20,769. 

Kimi Raikkonen en Sebastian Vettel (beiden Ferrari) klokte de vijfde en zesde tijd.

Vrijdag reed de 18-jarige Verstappen nog de zesde tijd in de eerste vrije training. Later op de dag was hij bij de tweede training goed voor de vierde tijd. Hamilton, die in de WK-stand een punt achter staat op koploper Rosberg, crashte tijdens de tweede vrije training.

Podiumplaats

De kwalificatie voor de Grand Prix van Hongarije begint zaterdagmiddag om 14.00 uur en de race start op zondag om 14.00 uur. 

Verstappen eindigde vorig jaar, toen hij nog voor Toro Rosso reed, als vierde. Zijn doelstelling dit weekend is een plek op het podium.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!