Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten negende in Parijs, Jaidee wint

Luiten negende in Parijs, Jaidee wint

RoadToRio RoadToTokyo

Cheer!

GUYANCOURT - Joost Luiten is bij het honderdste Frans Open in Parijs als negende geëindigd. De beste Nederlandse golfer moest op de slotdag vier plaatsen inleveren. 

Deel dit artikel op social media

Luiten startte de dag goed met birdies op de derde en vijfde hole, maar zakte in het vervolg door drie bogeys terug in het klassement. De 30-jarige Bleiswijker was het toernooi begonnen met een ronde van 69 en had elke volgende dag steeds een slag meer nodig: 69, 70, 71 en tenslotte 72. 

Thongchai Jaidee won het toernooi. De 46-jarige Thai had in de derde ronde de leiding gegrepen en hield op de slotdag met een ronde van 68 slagen (-3) simpel stand. Jaidee, die vier slagen minder nodig had dan de Italiaan Francesco Molinari en de Noord-Ier Rory McIlroy op vijf slagen afstand hield, boekte zijn achtste zege op de Europese tour.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!