Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten begint matig aan Brits Open

Luiten begint matig aan Brits Open

RoadToRio

Cheer!

Joost Luiten heeft een matige openingsronde gedraaid op het Brits Open. De Nederlander begon met 75 slagen, een score van vier boven par die hem in de onderste regionen van het klassement heeft gezet.

Deel dit artikel op social media

Luiten, die sinds woensdag zeker is van olympische deelname, maakte onder meer twee keer een double bogey.

Phil Mickelson zorgde bijna voor een sensationeel record. De 46-jarige Amerikaan liet de bal op de achttiende hole rollen voor een birdie, maar het balletje wipte er na een rondje op het randje weer uit.

De score van Mickelson kwam uit op 63 en daarmee evenaarde hij het record van de laagste score in een major.

Niet alle spelers zijn al klaar met hun eerste ronde, maar Mickelson is voorlopig de fiere leider. De winnaar van het Brits Open in 2013 heeft met zijn score van 8 onder par drie slagen voorsprong op zijn eerste belagers.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!