Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeyers verliezen ook van Duitsland in oefenduel

Hockeyers verliezen ook van Duitsland in oefenduel

RoadToRio

Cheer!

DUSSELDORF - De Nederlandse hockeyers hebben zondag hun derde wedstrijd op het oefentoernooi in Düsseldorf met 2-3 verloren van Duitsland. Eerder werd er op de Ergo Masters verloren van Groot-Brittannië en gewonnen van België.

Deel dit artikel op social media

Al na een kwartier spelen schoten de Duitsers driemaal succesvol binnen. Linus Bütt, Timur Oruz en Florian Fuchs, die volgend jaar voor Bloemendaal speelt, tekenden voor de treffers.

De ploeg van bondscoach Max Caldas leek kansloos, maar kwam in het derde kwart sterk terug. Mink van der Weerden wist uiteindelijk vanuit een veldsituatie tot scoren te komen. Nog geen minuut later bracht Billy Bakker de score naar 2-3.

In de slotfase ging het er fel aan toe, maar het lukte Oranje niet meer om de gelijkmaker te maken. Door winst op Oranje heeft Duitsland het oefentoernooi in Düsseldorf gewonnen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Valentin, Robbert, Sander, Seve, Mink, Bob, Jeroen, Mirco, Rogier, Billy, Glenn, Robert, Sander, Jorrit, Hidde, Jaap en Max aan!