Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Gijs Ronnes over de bijzondere rol van een beachvolleybalcoach

Gijs Ronnes over de bijzondere rol van een beachvolleybalcoach

Coaching

Cheer!

Tijdens de wedstrijd is de rol van een beachvolleybalcoach minimaal. Alleen voor en na de wedstrijd kan Gijs Ronnes invloed uitoefenen op zijn teams. Hoe gaat hij daar mee om?

Deel dit artikel op social media

Sinds 1999 is EY Partner in Sport van NOC*NSF en ondersteunt de organisatie de volle breedte van de sport. Talent ontwikkelen, maximaal presteren en ambities waarmaken. De coach speelt daarbij een cruciale rol. Hij of zij is bij uitstek degene die het menselijk potentieel benut om een topprestatie te kunnen neerzetten. Daarom omarmt EY niet alleen de sporters, maar juist ook de coaches. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Gijs aan!