Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zwemmers gaan voor laatste kans op Olympische limieten

Zwemmers gaan voor laatste kans op Olympische limieten

RoadToRio

Cheer!

VICHY - De Nederlandse zwemtoppers zijn neergestreken in het Franse Vichy, waar ze komend weekend deelnemen aan de Open Franse kampioenschappen. Ook is een aantal zwemmers naar Glasgow voor de Open Schotse kampioenschappen. De technisch directeur van de KNZB Joop Alberda heeft de wedstrijden aangewezen als laatste mogelijkheid voor zwemmers om zich individueel te kwalificeren voor de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

Alberda: “Na de toernooien in Vichy en Glasgow is het Olympisch kwalificatietraject beëindigd. We zullen daarna de definitieve selectie van de zwemploeg voor Rio2016 voordragen bij NOC*NSF.”

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ranomi, Femke, Inge, Kira, Sebastiaan, Kyle, Maud, Maarten, Kim, Joeri, Dion, Robin, Esmee, Maaike, Mathys en Joost aan!