Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlandse dressuurploeg wint landenwedstrijd in Rotterdam

Nederlandse dressuurploeg wint landenwedstrijd in Rotterdam

RoadToRio

Cheer!

ROTTERDAM - De Nederlandse dressuurploeg heeft de landenwedstrijd gewonnen op het CHIO van Rotterdam. 

Deel dit artikel op social media

Diederik van Silfhout kwam op kür minder dan een half procentje tekort op de Zweedse winnares Tinne Vilhelmson en Amerikaanse nummer twee Steffen Peters. Zijn score van 79,425 procent bleek toch voldoende voor de eindzege.

Nederland eindigde met een totaal van 460,167. Amerika (455,649) werd tweede, voor Zweden (444,537).

Naast Van Silfout op de rug van Arlando maakten Hans Peter Minderhoud/Glock's Johnson (72,353), Adelinde Cornelissen/Parzival (76,725) en Daniëlle Heijkoop/Siro (73,675) ook deel uit van de Nederlandse ploeg.

Edward Gal ontbreekt. Hij is in de aanloop naar de Olympische Spelen voorzichtig met zijn paarden Glock's Undercover en Glock's Voice.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Adelinde, Hans Peter, Diederik en Daniëlle aan!