Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Haase in Rosmalen niet bestand tegen servicegeweld Muller

Haase in Rosmalen niet bestand tegen servicegeweld Muller

RoadToRio

Cheer!

ROSMALEN - Robin Haase is bij het grastoernooi in Rosmalen voor de vijfde keer al in de eerste ronde gesneuveld. Haase, voor de achtste keer aanwezig en vorig jaar nog halvefinalist, boog met 7-6 (7), 6-4 voor de als zevende geplaatste Luxemburger Gilles Muller. 

Deel dit artikel op social media

Haase was de betere speler in de eerste set, kreeg ook twee breakpoints en twee setpoints, maar Muller won de tiebreak. Daarin kwam Haase nog wel op 6-4, waarna Muller langszij kwam met een punt op de opslag van Haase en daarna met zijn 13de ace.

In de tweede set kwam Haase bij 3-2 op 40-0 op de service van Muller. Die wist zich uit de problemen te serveren, sloeg een game later zelf wel toe en besloot de partij met zijn 24ste ace.

Gestuit

Vorig jaar werd Haase, die half april voor het laatst een wedstrijd wist te winnen in het hoofdtoernooi van een ATP-toernooi, pas bij de laatste vier gestuit door de uiteindelijke winnaar Nicolas Mahut.

Samen met de Spanjaard Guillermo Garcia-Lopez komt Haase nog wel in actie in het dubbelspel.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!