Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Elf judoka’s naar Olympische Spelen

Elf judoka’s naar Olympische Spelen

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - TeamNL wordt door elf judoka’s vertegenwoordigd op de Olympische Spelen van Rio 2016. NOC*NSF heeft de voordracht van de judobond JBN voor kwalificatie en uitzending van zes mannen en vijf vrouwen gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

De judobond selecteerde de volgende judoka’s op basis van hun positie op de IJF Olympic Ranking List van 30 mei jl: Jeroen Mooren (-60kg), Dex Elmont (-73kg), Frank de Wit (-81kg), Noël van ’t End (-90kg), Henk Grol (-100kg) en Roy Meyer (+100kg).

Bij de vrouwen komen Sanne Verhagen (-57kg), Anicka van Emden (-63kg), Kim Polling (-70kg), Marhinde Verkerk (-78kg) en Tessie Savelkouls (+78kg) in Rio in actie.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kim, Marhinde, Sanne, Tessie, Anicka, Henk, Frank, Jeroen, Roy, Dex en Noël aan!