Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Drie beachduo’s gekwalificeerd voor Rio 2016

Drie beachduo’s gekwalificeerd voor Rio 2016

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – De volleybalbond heeft drie beachvolleybalteams voor deelname aan de Olympische Spelen van Rio 2016 voorgedragen. NOC*NSF heeft deze voordracht voor kwalificatie en uitzending gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Alexander Brouwer/Robert Meeuwsen (2e plaats), Christiaan Varenhorst/Reinder Nummerdor (5e plaats) en Marleen van Iersel/Madelein Meppelink (6e plaats) voldeden aan de eisen voor kwalificatie op basis van hun top15-positie op de Olympic Ranking List per 13 juni jl.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marleen, Christiaan, Robert, Reinder, Alexander en Madelein aan!