Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Brons voor Van Egdom op WK duatlon

Brons voor Van Egdom op WK duatlon

Cheer!

Triatleet Jorik van Egdom heeft brons veroverd op de WK duatlon in het Spaanse Avilés. De regerend Europees kampioen moest in de badplaats in Asturië na 10 kilometer hardlopen, 40 kilometer fietsen en nog eens 5 kilometer lopen de Zuid-Afrikaan Richard Murray en de Spaanse favoriet Emilio Martin voor zich dulden.

Deel dit artikel op social media

Murray kwam in 1.42.18 over de streep, op 17 seconden gevolgd door Martin. Van Egdom kwam 23 seconden na de winnaar over de streep.

Stein Posthuma, de tweede Nederlander op de startlijst, finishte als 27ste.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!