Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bouwmeester zeilt naar goud in Weymouth

Bouwmeester zeilt naar goud in Weymouth

RoadToRio

Cheer!

WEYMOUTH - Zeilster Marit Bouwmeester heeft voor de kust van Weymouth haar eerste wereldbekeroverwinning van het seizoen geboekt. Ook vorig jaar was ze de beste op het water voor de Zuid-Engelse badplaats.

Deel dit artikel op social media

In de medaillerace van de Laser Radial-klasse kwam de 27-jarige Friezin weliswaar niet verder dan de tiende plaats, maar omdat haar enig overgebleven concurrente Mathilde de Kerangat negende werd, hield Bouwmeester de Française ruim achter zich.

De Kerangat zakte zelfs terug naar de derde plaats. De Chinese olympisch kampioene Xu Lijia hield haar van het zilver door de medaillerace te winnen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marit aan!