Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Springruiters winnen in La Baule

Springruiters winnen in La Baule

RoadToRio

Cheer!

LA BAULE - De Nederlandse springruiters hebben in La Baule de tweede wedstrijd in de Nations Cup gewonnen. Wout-Jan van der Schans (Aquila), Jur Vrieling (Glasgow), Leopold van Asten (Zidane) en Willem Greven (Carambole) waren met slechts een strafpunt een klasse apart.

Deel dit artikel op social media

De formatie van bondscoach Rob Ehrens was in de eerste omloop foutloos en ook de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Zwitserland begonnen met een schone lei aan de tweede omloop. Oranje was daarin het enige team dat opnieuw alle balken liet liggen. 

Het ene strafpunt kwam na tijdsoverschrijding. Zes ruiters gingen twee keer foutloos rond, onder wie Van der Schans.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!