Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Postma op medaillekoers bij WK Finn

Postma op medaillekoers bij WK Finn

RoadToRio

Cheer!

GAETTA - Met nog een dag te zeilen op het WK Finn, gaat het Pieter-Jan Postma voor de wind.  De 34-jarige Nederlander staat in het Italiaanse Gaetta op de derde plaats. De achterstand van Postma op het zilver bedraagt veertien punten. 

Deel dit artikel op social media

Die zilveren plak is meteen ook het maximaal haalbare, want de Brit Giles Scott heeft zich al verzekerd van de wereldtitel. Scott is niet meer te achterhalen door de concurrentie. 

Eindelijk wind

In Gaetta waaide het donderdag flink en konden er drie wedstrijden worden gezeild. Postma eindigde in die races op de vierde, vijfde en twaalfde plaats. Postma: “Ik sta nu derde, dat is goed. Ik kan nog zilver pakken in de medalrace. Maar ook de nummers vier, vijf en zes staan nog heel dicht bij me, dus er kan van alles gebeuren."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Pieter-Jan aan!