Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Polman en Van der Heijden kampioen in Denemarken

Polman en Van der Heijden kampioen in Denemarken

RoadToRio

Cheer!

Estavana Polman en Laura van der Heijden zijn in Denemarken voor het eerst landskampioen geworden. Polman besliste de titelstrijd door de winnende stafworp te benutten. De 23-jarige international werd in het duel topscoorster met acht goals.

Deel dit artikel op social media

De linkeropbouwspeelster moest met Esbjerg een achterstand van drie goals goedmaken in de return tegen Midtylland, dat het eerste duel met 21-17 had gewonnen. Het tweede duel in Esbjerg eindigde in exact dezelfde cijfers, met strafworpen als gevolg. De uitblinkende Polman mikte uiteindelijk de laatste penalty raak.

Polman is bezig aan haar tweede seizoen bij Esbjerg en verlengde in april haar contract met nog een seizoen. In het Nederlands team is ze een van de bepalende speelsters. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Estavana en Laura aan!