Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Mullenberg zegeviert in Eindhoven

Mullenberg zegeviert in Eindhoven

RoadToRio

Cheer!

EINDHOVEN - Peter Mullenberg heeft in de klasse tot 81kg de Eindhoven Box Cup op zijn naam gebracht. Ook Roy Korving, Enrico LaCruz en Max van der Pas zegevierden in hun gewichtsklasse op het internationale bokstoernooi.

Deel dit artikel op social media

Müllenberg. In de eerste ronde werd hij direct gekoppeld aan de sterke Rus Imam Khataev die hij met 3-0 overtuigend versloeg. In de halve finale versloeg Peter de Engelsman Grotty (3-0). In de finale stond hij opnieuw tegen een sterke Engelsman Cripps waarvan hij eveneens met 3-0 won.

Roy Korving verloeg in de kwartfinales zijn tegenstander Silva uit Portugal door technisch knock-out in de 2e ronde.Hij liet zijn Portugese tegenstander Helio Moreno Silva in de halve finale geen enkele kans en won op punten (3-0). In de finale maakte hij korte metten met de Engelsman Mason Holmes uit Engeland (technisch knock-out).

Enrico Lacruz versloeg in de eerste ronde de Turk Yilmaz(deelnemer aan de European Games en Europese kampioenschappen). In de halve finale won hij op punten van de Israëlier Igor Lazarev. In de finale won hij wederom op punten van de Ugandees Segawo. 

Max van der Pas won zijn eerste wedstrijd tegen landgenoot Bijlstra door technisch knock-out in de tweede ronde. De halve finale won hij op punten van de Nederlandse Armeniër Artjom Kasparian (3-0). In de finale was hij ook te sterk (met een winst op punten) voor de Belg Vecuncia.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Max, Enrico, Roy en Peter aan!