Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Mark Huizinga ambassadeur van Olympic Experience Den Haag

Mark Huizinga ambassadeur van Olympic Experience Den Haag

RoadToRio

Cheer!

DEN HAAG – Iedereen die de Olympische Spelen van Rio 2016 optimaal wil beleven kan deze zomer terecht in Den Haag. Op het sportstrand van Den Haag wordt dan de ‘Olympic Experience Den Haag’ georganiseerd. Olympisch kampioen en oud-judoka Mark Huizinga wordt ambassadeur en gastheer van dit grote sportevenement, dat plaatsvindt van 6 tot en met 21 augustus 2016.

Deel dit artikel op social media

Tijdens de Olympische Spelen verandert het sportstrand van Den Haag in een Olympisch Rio waar sportfans in een ultieme sportomgeving kunnen sporten, sport kijken en sport beleven. Bezoekers kunnen er live wedstrijden kijken en TeamNL aanmoedigen. Samen met een groot aantal sportbonden worden op het terrein van 40.000 m2 activiteiten georganiseerd waar jong en oud zelf uiteenlopende sporten kunnen beoefenen. Winnaars van Olympische medailles bij vorige Spelen komen langs en elke dag is er volop entertainment met onder andere liveoptredens.

Mark Huizinga over zijn ambassadeurschap: “Ik voel mij vereerd om ambassadeur en gastheer van de Olympic Experience te zijn. Als sporter op de Olympische Spelen werd mij vaak pas achteraf duidelijk wat de Spelen in eigen land teweeg brachten. Nu krijg ik de kans om samen met veel anderen dat feest in eigen land in gang te zetten en die sfeer over te brengen op de sportliefhebbers hier. NOC*NSF, de gemeente Den Haag en TIG Sports hebben een uniek concept ontwikkeld om de Spelen van Rio in Nederland optimaal te beleven. Het sportstrand van Den Haag is daarmee de thuisbasis van TeamNL.’

Huizinga zal op een groot aantal dagen bij de Olympic Experience aanwezig zijn en bij diverse activiteiten betrokken zijn. Daarnaast interviewt hij onder meer ex-topsporters op het podium en is hij tijdens zijn aanwezigheid als ambassadeur ook het aanspreekpunt voor de media.


De ticketverkoop voor de Olympic Experience is inmiddels gestart. Kaarten zijn te koop via www.olympicexperience.nl. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram via #olympicexperience.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Mark aan!