Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Franssen wel, De Wit geen brons in Almaty

Franssen wel, De Wit geen brons in Almaty

RoadToRio

Cheer!

ALMATY - Judoka Juul Franssen heeft bij de GP-wedstrijden in Almaty brons veroverd in de klasse tot 63 kilogram. De Limburgse won in een van de troostfinales met ippon van de Française Stefanie Tremblay.

Deel dit artikel op social media

Franssen was het toernooi begonnen met overwinningen op de Braziliaanse Ketleyn Quadros en Anriquelis Barrios uit Venezuela, die beiden met ippon werden verslagen. In de halve finales verloor ze op strafjes van de Française Margaux Pinot. 

Frank de Wit verloor in de klasse tot 81 kilogram in de strijd om brons met ippon van de Kyrgiziër Vladimir Zolojev. In de klasse tot 73 kilogram viel voor Dex Elmont in de eerste ronde het doek. De Oezbeek Gijosjon Bobojev won met ippon.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Juul en Frank aan!