Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bronzen medaille Oogink bij EK taekwondo

Bronzen medaille Oogink bij EK taekwondo

RoadToRio

Cheer!

Taekwondoka Reshmie Oogink heeft in het Zwitserse Montreux brons veroverd op de EK in de klasse tot 73 kilogram. Het is de eerste keer dat de 26-jarige Almelose eremetaal overhoudt aan een internationaal titeltoernooi.

Deel dit artikel op social media

Door zeges op de Sloveense Franka Anic en de Poolse Alesandra Krzemieniecka bereikte Oogink de halve finales. Daarin verloor ze nipt (3-4) van Iva Rados, de regerend Europees kampioen uit Kroatië. Omdat er geen troostfinale was, kreeg Oogink daardoor automatisch brons.

Al zeker van Rio

Oogink plaatste zich eerder dit jaar voor de Olympische Spelen door in Rio de finale van het olympisch kwalificatietoernooi te bereiken.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Reshmie aan!