Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Badmintonners Piek, Muskens en Arends naar Olympische Spelen

Badmintonners Piek, Muskens en Arends naar Olympische Spelen

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – De badmintonners Selena Piek, Eefje Muskens en Jacco Arends hebben zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

Selena Piek en Eefje Muskens komen in Rio de Janeiro uit in het damesdubbelspel. Het duo verzekerde zich van kwalificatie op basis van hun achtste positie op de geschoonde wereldranglijst per 5 mei 2016. Piek neemt in het mixed dubbelspel deel met Jacco Arends. De elfde positie op de geschoonde wereldranglijst per 5 mei 2016 was afdoende voor kwalificatie.

NOC*NSF heeft de voordracht van Badminton Nederland voor kwalificatie gehonoreerd. De voordracht voor uitzending naar Rio 2016 is onder voorbehoud van het toewijzen van een quotumplaats door de internationale federatie door NOC*NSF gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Selena, Eefje en Jacco aan!