Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Vleuten moet leiderstrui inleveren

Van Vleuten moet leiderstrui inleveren

RoadToRio

Cheer!

LUXEMBURG - Annemiek van Vleuten gaat niet langer aan de leiding in het Festival Elsy Jacobs. De Finse Lotta Lepistö stootte dankzij haar zege in de tweede etappe de proloogwinnares van de troon. 

Deel dit artikel op social media

Die tweede rit in de driedaagse koers door Luxemburg was 106 kilometer lang en de zege werd betwist in de sprint. Daarin toonde Lepistö zich een klasse apart, want de rest finishte op een volle seconde. Dankzij de verdiende bonificaties verdedigt de Finse zondag een voorsprong van één seconde op de voor Orica koersende Van Vleuten. 

Nederland was in de toptien met liefst zes rensters vertegenwoordigd, maar geen van hen mocht het podium op. Thalita de Jong van Rabo-Liv eindigde als vierde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Annemiek aan!