Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Dijk grijpt eindzege in Energiewacht Tour

Van Dijk grijpt eindzege in Energiewacht Tour

RoadToRio

Cheer!

BORKUM - Ellen van Dijk heeft de zesde editie van de Energiewacht Tour gewonnen. De renster van Boels-Dolmans Cycling won de rittenkoers ook in 2013.

Deel dit artikel op social media

Kirsten Wild won de vijfde en laatste rit en boekte zo haar tweede etappezege deze week. De organisatie was voor de laatste rit uitgeweken naar het Duitse waddeneiland Borkum, waar de rensters acht keer een ronde van 15,1 kilometer voor de kiezen kregen.

In de onrustige koers volgden de demarrages elkaar in rap tempo op, maar geen enkele vluchtpoging leverde het gewenste resultaat op. In de massasprint was Wild een maatje te groot voor de Duitse Lisa Brennauer en de Luxemburgse Christine Majerus.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kirsten en Ellen aan!