Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tafeltennisster Li Jie naar Olympische Spelen

Tafeltennisster Li Jie naar Olympische Spelen

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Tafeltennisster Li Jie heeft zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio 2016. De tafeltennisbond NTTB heeft Li Jie voorgedragen voor kwalificatie en uitzending en NOC*NSF heeft dit gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Li Jie won vorige week tijdens het Europese kwalificatietoernooi in het Zweedse Halmstad de finale in de herkansingsronde en dwong daarmee kwalificatie voor Rio 2016 af.

Eerder verzekerde Li Jiao zich al van deelname aan de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jie en Jiao aan!